top of page

KAKO JE SVE POČELO

Želimo Vam omogućiti jedinstveno iskustvo.

Boutique optica La Vie nastala je kao produkt dugogodišnje želje i vizije najutjecajnije hrvatske modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Njezina osobna strast prema modnim dodacima, desetljetno iskustvo u biznisu i stalna potreba za stvaranjem nečeg novog, dovela je do ovog sjajnog poslovnog pothvata, koji se sjajno nadopunjuje s onim što dizajnerica inicijalno radi.

Želimo ponuditi našim klijentima najbolje moguće proizvode i usluge, u izvedbi iznimnih stručnjaka i specijalista u opuštenoj, gotovo obiteljskoj atmosferi - govori ponosna vlasnica.

Naša vizija je postati prepoznati dio društva, pružajući na jednom mjestu sve usluge koje uključuju brigu o zdravlju očiju svakog pojedinca. Naš fokus je na kupcu i njegovim individualnim potrebama, zbog čega u Optici La Vie želimo svako Vaše iskustvo učiniti jedinstvenim i unikatnim, baš kakvi ste i vi sami. Jer to je jedini način da rastemo zajedno. 

Optica La Vie dio je Life grupe, zajedno s agencijom Life, poliklinikom Life, poliklinikom Vaš pregled i Institutom za športsku medicinu.

Aleksandra-Dojcinovic-la-vie.jpg

NAŠA MISIJA
Našim kupcima želimo ponuditi proizvode i usluge svjetske klase koje izvode predani profesionalci u opuštenom obiteljsko-prijateljskom okruženju.

NAŠA VIZIJA
Želimo postati prepoznatljivi dio društva pružajući na jednom mjestu sve za potrebe njege očiju pojedinca.
Naš fokus je na kupcu i njegovim individualnim potrebama.
U La Vie optici želimo učiniti vaše iskustvo jedinstvenim kao što ste i vi. Jer s vama rastemo.

Eyeglass Display
bottom of page